Ontmoet Monique

Welkom bij Eufonie, leuk dat je er bent!

Ik ben Monique, moeder van Tirza en Toby, ik werk als kwaliteitsmanager, ik hou van creatief bezig zijn onder andere met scrappen en ik spreek graag af met vriendinnen om lekker te kletsen en/of te eten. Ook vind ik het erg leuk om te sporten maar mijn grootste hobby is zingen in een black gospel koor.

Dit ben ik in het heel erg kort maar dan heb je een idee.

 

Mijn beste versie van mezelf

Dit jaar (2020) ben ik 50 geworden, een moment waarop ik mijn leven heb geëvalueerd. Zoals velen heb ik een soort van bucketlist om het maar eens populair te zeggen maar ik wilde nu meer voor de duurzame aanpak gaan dus waar wil ik zijn als ik 60 word?

Nu is mijn gewicht en relatie met eten en bewegen altijd al een punt van aandacht geweest en heeft voor mij veel andere aspecten in mijn leven mede bepaald. Uiteraard heb ik al ongelooflijk vaak gewerkt aan een gezond gewicht en daar ook regelmatig succes in behaald maar nooit met een blijvend resultaat.

Ik wist dat, wilde ik gezond naar de 60, ik een serieuze verandering moest bewerkstelligen. Daarom heb ik alles wat ik de afgelopen jaren geleerd heb en de positieve ervaringen daaruit opgediept en samen gebracht tot deze 4 stappen.
Omdat het mij ontzettend heeft geholpen heb ik dit uitgewerkt tot een eenvoudig programma dat ik nu aanbied zodat jij daar ook je voordeel mee zou kunnen doen!

 

Daarnaast heb ik ontzettend veel profijt van het gebruik van drinkbare ketonen. Het geeft me meer energie, betere focus, betere slaap en controle over mijn eetpatroon door minder snaaitrek. Voor mij een openbaring en een simpele maar doeltreffende hulpbron om de beste versie van mezelf te worden en nog steeds te verbeteren.