Virtuele activiteiten

Sinds grote bijeenkomsten op dit moment niet aan te raden zijn organiseer ik regelmatig een virtuele activiteit. Dit is een moment waarop een bepaald thema wordt besproken, informatie wordt gegeven en gelegenheid is om interactief deel te nemen. Het platform waarmee gewerkt wordt is Zoom (gratis te downloaden).
Duur is 1 tot 1,5 uur.

Daarnaast zijn er ook momenten die speciaal gericht zijn op het gebruik van drinkbare ketonen. Deze onderscheiden zich in “starters” en “ervaren gebruikers”. Dus wil je vrijblijvend meer weten of ben je al dolenthousiast en wil je je ervaringen delen met anderen meld je dan aan.
Duur is 45 minuten tot 1 uur. 

Live activiteiten

Sommige onderwerpen bespreek je toch liever in het “echie” of zijn gewoon veel leuker om, zij het op 1,5 meter afstand, samen te doen. Daarom organiseer ik ook regelmatig een moment met maximaal 15 mensen om een bepaald onderwerp te behandelen. 
Duur is 1,5 tot 2 uur.

 

Alle activiteiten zijn bedoeld om je te informeren, je enthousiast te maken en als moment voor jezelf waar je nieuwe energie uit kunt halen en jezelf kunt ontwikkelen.

 

Binnenkort hier het programma!