Ervaringen van klanten

Uiteraard hoef je mij niet op mijn blauwe ogen te geloven dus hier een aantal ervaringen van klanten die ook de drinkbare ketonen gebruiken.

 

Gonneke, 54 jaar, drinkt sinds juli 2020 ketonen:

Ik kan er veel over zeggen maar vat het in 1 zin samen. Na 40 jaar onrust in mijn hoofd heb ik mezelf gevonden. Nog steeds verbaas ik me hierover maar ben er ontzettend blij mee en dankbaar voor. Ik blijf het voorlopig gebruiken dat is zeker!

 

Jiska, 48 jaar, drinkt sinds juni 2020 ketonen:

Ik gebruik sinds juni 2020 de drinkbare ketonen en voel me er goed bij, steeds beter eigenlijk. Het voelt heel natuurlijk aan als een proces dat ik zelf in gang heb gezet en beheers. Ik voel me positief, sterk, heb veel energie en kan mezelf motiveren om actie te ondernemen. Het is niet meer zoals vroeger dat ik mezelf beperkingen opleg, diëten volg, steeds moet opletten en vooral veel niet mag. Ik ben gewoon bewuster, ook door de fijne ongedwongen begeleiding van Monique, van wat ik doe en de impact daarvan. En door de energie die ik heb sport ik veel en kan ik mezelf inmiddels feliciteren met min 13 kilo! Ik sta open voor nog meer positieve verandering dus voorlopig blijf ik ketonen drinken.

 

Binnenkort meer ervaringen ....