Mijn 4 stappen met behulp van drinkbare ketonen

In mei 2020 nam ik mijn 4 stappen naar de beste versie van mijzelf. Op Facebook zag ik een vriendin die geweldige resultaten behaalde met drinkbare ketonen. 

Stap 1 De keus viel op mij

Ik stond in tweestrijd want ik zag het resultaat bij een vriendin maar ik voelde ook de scepsis naar het product en de weerzin om voor de zoveelste keer ergens in te stappen. Bovendien was het niet goedkoop, net als al die andere methodes die ik al geprobeerd had. Maar ik besloot toch te investeren in mezelf. 

Stap 2 Supporters verzamelen

En dat was een goede beslissing! Al na 3 weken merkte ik resultaat, ik barstte van de energie, had geen snaaitrek meer en vond rust in mijn eetpatroon. Inmiddels, oktober 2020, 5 maanden verder ben ik helemaal om.

Ik heb mijn manier van boodschappen doen aangepast. Ga regelmatig op de fiets naar mijn werk en spreek met vrienden af om te wandelen, fietsen of sporten maar ook nog steeds om te lunchen of sushi te eten.

Ik luister inspirerende podcasts, lees mijn aantekeningen van therapieën en programma's die ik gevolgd heb door en volg enthousiaste mensen op Facebook en Instagram.

Stap 3 Eufonie

Hier even op een rijtje wat ik ervaar van het gebruik van de drinkbare ketonen. 

  • Meer energie (ik sport 2 a 3x per week, wandel veel en fiets regelmatig naar mijn werk 15 kilometer)
  • Ik heb meer uren in de dag (wakker tussen 6 en 7 en slapen tussen 23 en 00 uur)
  • Ik slaap goed (niet meer zo vaak wakker en kwalitatief betere slaap)
  • Mijn fysiek is veranderd (op de 3 plaatsen waar ik gemeten heb, totaal 34 centimeter minder)
  • Ik heb rust in mijn eetpatroon maar ben voor mijn gevoel niet op dieet
  • Ik ben helder, gefocust en voel me zelfverzekerd

 

Dit zijn een aantal van mijn ervaringen maar dat kan erg uiteen lopen zoals ik gezien heb bij andere mensen uit mijn omgeving die het ook zijn gaan gebruiken. Hier lees je een aantal ervaringen van anderen.

Uiteraard is het geen toverpoeder en heb ik ook nog mijn mindere momenten maar ik ben ontzettend blij dat ik dit ben gaan gebruiken. 

Ik kan me voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden naar wat dit nu precies is. Mail me gerust dan stuur ik je vrijblijvend info.

Stap 4 Is dit mijn beste versie?

Zeker niet! Ik voel de energie, de wil en het enthousiasme om meer uit mezelf te halen en heb het vertrouwen dat dit gaat lukken.

En mijn reis naar versie wie zal het zeggen wil ik graag delen om anderen aan te moedigen ook elke dag nieuwsgierig, positief en verwachtingsvol in te gaan. Want wie veel verwacht kan veel verwachten.